constituc40n-png

Ir al Contenido (Presione enter)

24 ABRIL 2018

XII LEGISLATURA

VILÀ GALÁN, SARA

'Acceso a los datos de VILÀ GALÁN, SARA en XML'Datos abiertos

Cargos en el SenadoActividad parlamentariaBiografía Declaración de actividades Declaración de bienes y rentasOtras Legislaturas en el Senado
 • Datos personales
  • Lugar de nacimiento: Rosselló (Lleida).
  • Fecha: 24 de septiembre de 1979.
 • Datos políticos
  • Anteriores mandatos en las Cortes Generales:
 • Profesión y otros datos biográficos
  • És llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i especialitzada en migracions i moviments humans. Va cursar un Màster en intervenció Socioeducativa en Contexts Multiculturals a la Universitat de Lleida i va ser becada per la Unió Europea dins el programa Tempus per realitzar un postgrau d'Estudis Euromediterranis a la Universitat del Caire (Egipte). Va obtenir el Diploma d'Estudis Avançats en Sociologia l'any 2007. Actualment està realitzant la seva tesi doctoral a la Universitat de Lleida sobre ¿les noves generacions palestines i les seves diferents formes de resistència l¿ocupació¿. Autora de Les Més Invisibles: Dones Africanes de Catalunya i de diverses publicacions acadèmiques i periodístiques relacionades amb la immigració i els DDHH.
   Entre el 2001 i el 2009 va desenvolupar la seva trajectòria laboral com a tècnica d'interculturalitat treballant inicialment a la Unió de Pagesos i la Fundació Pagesos Solidaris com a tècnica d¿interculturalitat, com a tècnica de l¿administració local al Consell Comarcal de Les Garrigues, el Consell Comarcal del Segrià i la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya. També ha treballat en organismes internacionals com l'Institut Europeu de la Mediterrània i en cooperació internacional a Tànger amb el Casal dels Infants del Raval.
   La seva trajectòria com a activista passa pels moviments socials de lluita antifeixista, feminista i internacional com Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i les Brigades Internacionals Unadikum a Palestina, i a nivell local és membre de la Plataforma Lleida Social del Grup de Dones de Lleida. Pel que fa a l¿experiència institucional ha estat regidora d'Iniciativa per Rosselló a l¿Ajuntament de Rosselló l¿any 2007 i del 2011 al 2015. Va ser elegida com a diputada per Lleida pel grup d¿ICV-EUiA durant la X Legislatura (2012-2015) al Parlament de Catalunya.